Een magazine met alleen maar goed nieuws?!

Christelijk magazine uitgegeven door gezamenlijke kerken huis-aan-huis verspreid in Wezep en Hattemerbroek. Het thema dit jaar is ‘Goed nieuws’. Daarom staat het blad bomvol verhalen met goed nieuws.

 

We kunnen allemaal wel goed nieuws gebruiken, vond de redactie van het Paasmagazine. “Daar hebben we ons verder in verdiept”, vertelt redactielid Heleen Ruiter. “We kwamen erachter dat er veel vormen zijn van goed nieuws.”

Levensveranderend

In het magazine vind je verhalen van mensen die zich inzetten voor anderen, tips van goed nieuws in de media en artikelen over dankbaarheid. “Evangelie betekent letterlijk: ‘goed nieuws’. Het kan levensveranderend zijn! Lees bijvoorbeeld eens de reacties van de deelnemers van Youth Alpha”, tipt redactielid en vormgever Jaap Slager. “Johan en Hilbert zetten zich in voor de voedselbank. De noodzaak van zo’n voedselbank is natuurlijk geen goed nieuws, maar hun bijdrage zeker wel!”

Het Paasmagazine is een uitgave van de interkerkelijke samenwerking IMO. Hun doel is om meer informatie te geven over de lokale kerken en mensen te verbinden. Kijk op www.kerkpleinwezep.nl voor actuele activiteiten van de kerken. Ook dit twaalfde Paasmagazine is daar te downloaden.

Heb je een tip, bericht of wil je ook iets schrijven?

We zijn blij met je input. De redactie van de site kijkt of het wordt opgepakt.