2 juni aanbidding en zangdienst 

Beste mensen,

Iedereen is van harte welkom in de kerk! De dienst(en) van 2 juni aanstaande zullen iets anders verlopen dan gebruikelijk.
De MORGENdienst zal beginnen om 10:30 (dus er kan uitgeslapen worden…), en de AVONDdienst zal om 19:00 beginnen.

Voorafgaande aan de ochtenddienst (vanaf 10:00) is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie.
Omdat de Eredienst een dienst zal zijn met veel aanbidding/zang zal er (veel!!) gezongen worden, dus houd in de week voorafgaande aan 2 juni uw stem op peil….

GEZAMENLIJKE MAALTIJD
Na de dienst (rond 12:00) zullen we met elkaar een gezamenlijke maaltijd houden. Het idee is dat je iets voor jezelf meeneemt, en daar waar dat mogelijk is ook voor een ander. Er zal ook gezorgd worden voor een paar grote pannen soep en dergelijke, waar een ieder van nemen kan.
We zijn heel benieuwd naar wat er voor kook talent in de gemeente zit, dus maak er een bijzondere maaltijd van!

BEGELEIDING
De dienst zal begeleid worden door een mix van onze beide begeleidingsbands (Flex en Noorderlicht) in verschillende samenstellingen, met daarnaast ook nog een aantal gast muzikanten / zanger(essen).

Er zullen een aantal nieuwe liederen begeleid worden (die van te voren via een link in scipio te beluisteren zijn), en de liederen kunnen opgedeeld worden in groepjes van 2 of 3 liederen, die dan min of meer achter elkaar gezongen worden.

IEDEREEN IS WELKOM!
Bij deze willen we u / jullie / jij dan ook van HARTE uitnodigen om deze dag als gemeente mee te beleven.
Probeer ook mensen in je omgeving die misschien niet (zo vaak) meer in de kerk komen mee te nemen, want kerk zijn we niet alleen, maar met z’n allen…..

Mede namens de beide begeleidingsbands en de Taakgroep Lithurgie.
Meer info: Petro Mol

Heb je een tip, bericht of wil je ook iets schrijven?

We zijn blij met je input. De redactie van de site kijkt of het wordt opgepakt.