Zo wil ik leven! Magazine 2024

> Download hier het magazine

Net als de afgelopen twaalf jaren, is het Paasmagazine ook deze week weer huis-aan-huis verspreid door vrijwilligers in Wezep en Hattemerbroek. Het thema dit jaar is ‘Zo wil ik leven’ en staat boordevol inspiratie voor de lezer.

Aanleiding was het lied van Matthijn Buwalda ‘Zo wil ik leven’, vertelt redactielid Heleen Ruiter. “Een lied over leven en doen alsof de liefde al gewonnen heeft.” Dat vonden we allemaal een mooi thema.

Zo wil ik leven!

In het magazine staan allerlei inwoners van Wezep en Hattemerbroek die hun manier van leven delen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van de voor velen bekende kaasboer Gerjan, tipt redactielid en vormgever Jaap Slager. “En wat dacht je van het artikel van Gerard Libert, over de kerk bij de IJsselbrug, de Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming. Ook staat er een leuke pagina voor kinderen in. Genoeg te lezen dus voor elke leeftijd.”

Het Paasmagazine is een uitgave van de interkerkelijke samenwerking IMO. Het doel is om meer informatie te geven over de lokale kerken en mensen te verbinden.

Heb je een tip, bericht of wil je ook iets schrijven?

We zijn blij met je input. De redactie van de site kijkt of het wordt opgepakt.