“Ik verzeker het jullie nogmaals: als twee van jullie hier op aarde eensgezind om iets vragen, wat het ook is, dan zal mijn Vader in de hemel het voor hen laten gebeuren. Want waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben Ik in hun midden.”
(Matteüs 18:19-20)

Samen bidden voor onze gemeente. Voor elkaar. Voor de wereld waar we in leven.

De Gebedsgroep is een initiatief van gemeenteleden van het Noorderlicht om voor de gemeente te bidden, voor elkaar en voor de wereld waarin we leven.
 
Heb je een gebedsverzoek dan willen we daar graag voor bidden.

De gebedsavonden meestal bij iemand van de gebedsgroep thuis. We beginnen rond 20.00 uur met even bijpraten en koffie of thee. Nadat iemand een korte inleiding heeft gegegeven met een bijbelgedeelte, zingen we samen en prijzen God met liederen maar ook in ons gebed. Daarna bidden we voor elkaar, de gemeente, ons land en zo steeds verder de wereld in. Tegen 22.00 uur ronden we af en gaan we (opgebouwd en bemoedigd) weer naar huis.

We geloven in de kracht van het gebed en de werking van de Heilige Geest om zo samen te zijn in Zijn naam. Dat hebben we ook ervaren door de jaren heen. In de Bijbel zegt Jezus dat wanneer we samenkomen om te bidden, Hij ons belooft persoonlijk aanwezig te zijn. Wat een onvoorstelbaar mooie belofte! Je bent met mensen samen om te bidden en Jezus garandeert je dat Hij persoonlijk naast je staat.

 

Meedoen?

Het is makkelijk aansluiten, ook als je niet gewend bent om zo met elkaar te bidden kun je gewoon meedoen. Er is een goede sfeer en ieders gebed is uniek en persoonlijk.

Wil je meebidden, laat het ons weten.

 

Lets pray! Gebedsgroep Noorderlicht.

Mail: mirjam@jaager.nl
Liever bellen?: 06 51 030 995.